Nálunk otthonra találsz!

LakóparkokBöngéssz még több lakópark között.

Böngéssz még több új építésű lakás között.

KedvenceidTérj vissza az elmentett hirdetéseidhez: kedvenceid listája

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Menczer Tamás már saját pártján belül is háborúpárti elhajlókat talált, és elárulta, hogyan nevezte Magyar Pétert még fideszes korában

Menczer Tamás már saját pártján belül is háborúpárti elhajlókat talált, és elárulta, hogyan nevezte Magyar Pétert még fideszes korában

"Összecsinálták magukat" - mondta a kommunikációs igazgató egy KDNP-s polgármesterről és a fideszes választókerületi elnökről.

Az atomerőművek reneszánsza jöhet

Az atomerőművek reneszánsza jöhet

Kisebb kapacitású rugalmas atomerőművek révén lehetne a legkönnyebben megteremteni a biztonságos és versenyképes áron elérhető energiát Magyarországon.

Nagyot akar villantani a Fidesz Magyar Péternek és Brüsszelnek, a "világ legnagyobb" demonstrációjára készülnek

Nagyot akar villantani a Fidesz Magyar Péternek és Brüsszelnek, a "világ legnagyobb" demonstrációjára készülnek

Minden idők legnagyobb békemenetére készül a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), ami "bizonyságtétel, tanúságtétel is lesz" - közölte ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az alkotmányjogász elmondta, a június 1-jei esemény annyiban mindenképpen más lesz az eddigiekhez képest, hogy új útvonalon, új helyszínen tartják meg, a "béke szigete" szimbóluma alatt zajlik. A demonstrációra 11 órától várják majd a résztvevőket a gyülekezőhelyen, a Lánchíd pesti oldalán, onnan indul a menet 13 órakor a Margitszigetre. A szóvivő elmondta: talán még soha nem kaptak ilyen sok visszajelzést a fővárosból, vidékről és a külhoni magyarság részéről. Úgy fogalmazott, hogy a jelzésekből hatalmas erő árad, és reményei szerint a tömeg önmagában is megtestesíti majd ezt az erőt. Ennek több oka van, de főként az, hogy az emberek csak a magyar miniszterelnökben bíznak, hogy Magyarországot kívül tudja tartani a háborúból - tette hozzá. Arra a kérdésre, van-e olyan szándék, hogy a kormánypártok szimpatizánsai is szerveznek egy nagy demonstrációt, megmutatva, milyen sokan vannak, többen, mint Magyar Péter támogatói, Lomnici Zoltán közölte: "egy kisebbségi komplexusból táplálkozó és a bosszú által éltetett politikai méregtelenítő kúrát" nem nevezne kampánykörútnak. Magyar Péter "háborúpártiságát" pedig azzal támasztotta alá, hogy egy lengyel lapnak azt nyilatkozta, az oroszoknak ki kell vonulniuk a Krímből. A CÖF-CÖKA szóvivője szerint egyre feljebb teszik a lécet az európai politikusok a háborús pszichózis jegyében, emellett van egy polgárháborús hangulat irányába történő elmozdulás, "és ennek az érintett politikuspalánta azért egy zászlóvivője". Lomnici Zoltán hozzátette: ennek a pszichózisnak, gyűlöletkampánynak, polgárháborús hangulatnak esett áldozatául a szlovák miniszterelnök Szlovákiában. A szóvivő közölte, a békemenetre mindenkit várnak, pártpolitikai hovatartozás, ideológiai kötöttségek nélkül, ez alapvetően pártpolitikán túlmutató kérdés. Kifejtette: amikor azt mondja, hogy a békemenet ebben az időszakban valószínűleg a világ legnagyobb ilyen megmozdulása lesz, az nem túlzás. Az Európai Unió helyzetét tekintve elkeserítő, "hogy sehol máshol vagy nem hagynak ilyen megmozdulást megvalósítani, vagy egyszerűen nincs az a tömegigény, hogy beszorítsák a saját politikusaikat az emberek egy békepárti álláspontba" - fogalmazott. Lomnici Zoltán azt mondta, június 1-jén olyan tömegre számít, hogy már nem lesz értelme a számháborúnak, és "amelynek a hangja elhallatszik Brüsszelig".

Sorsdöntő is lehet az orosz elektronikus hadviselés sikere, a HIMARS is csak szenved

Sorsdöntő is lehet az orosz elektronikus hadviselés sikere, a HIMARS is csak szenved

Nem sokat érnek a precíziós fegyverek precízió nélkül, a fejleményeket Kínában is nagyon figyelik. Újabb civilek haltak meg mindkét oldalon.

Partnereink